Блокування активів Порошенка не стосуються СК "Країна"

Четвер, 13 січня 2022 —
Компанія працює у звичному режимі, надаючи послуги своїм клієнтам.
 
СК "Країна"

Нещодавні заморожені активи Петра Порошенка спричинили багато питань з приводу роботи страхової компанії "Країна".

Станом на 31 грудня 2021 року кінцевим бенефіціарним власником АТ "Страхова компанія Країна" є Коваленко Ганна Миколаївна про що свідчить інформація зазначена у єдиному державному реєстрі юридичних осіб фізичних осіб-підприємців та громадських організацій.

Компанія працює у звичному режимі, надаючи послуги своїм клієнтам та стабільно здійснює виплати за страховими випадками, зберігаючи зобов'язання, адже блокування активу ПАТ "ЗНКІФ "ПРАЙМ ЕССЕТС КЕПІТАЛ", власником якого є Петро  Порошенко, жодним чином не впливає на оперативно-господарську діяльність АТ "СК "Країна".

Слід зазначити, що за 2021 рік компанія збільшила свої фінансові показники на 24,21% та за даними InsuranceTop СК "Країна" у трійці лідерів за рівнем виплат страхового відшкодування, що свідчить про надійність та високий рівень турботи про інтереси клієнтів.

"Ми розуміємо занепокоєння наших клієнтів стосовно інформації, що з’явилась у ЗМІ та наголошуємо, що приводу для хвилювань немає. Ми прагнемо бути щирими та відкритими, тому раді дати будь-які коментарі стосовно змін власника та закликаємо ігнорувати неперевірені ресурси. СК "Країна" продовжує розвиватися та ставати зручніше для клієнтів. Незабаром ми анонсуємо нові продукти та сервіси компанії" — Леонід Мороз, ТВО Голови правління СК "Країна".

Реклама: