МІРОПЛАСТ втілив два благодійні проєкти для Дніпропетровської обласної дитячої лікарні

П'ятниця, 4 червня 2021 —
З початку 2021 року МІРОПЛАСТ втілив два благодійні проєкти для Дніпропетровської обласної дитячої лікарні. Компанія допомогла в обладнанні відділення для лікування важких випадків захворювання на Covid-19 серед малечі, та екстрено придбала кисневий сенсор для відновлення роботи апарату ШВЛ. 

У квітні 2021 року до МІРОПЛАСТ звернувся благодійний фонд "Кіддо". У зв’язку з ростом захворюваності на Covid-19 у КП "Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня" ДОР" терміново відкривалось дитяче відділення з блоком інтенсивної терапії та операційним блоком. Для відповідності вимогам безпеки необхідно було придбати огороджувальні конструкції, які б дозволяли зонувати приміщення, встановити додатковий захист на вікна та москітні сітки. Керівництво МІРОПЛАСТ охоче відгукнулось на запит БФ "Кіддо" і надало фінансування з метою облаштування цього відділення.

Наприкінці травня дитяча лікарня зіткнулась з новими труднощами. Адміністрація лікарні звернулась до МІРОПЛАСТ з проханням допомогти у придбанні кисневого сенсору, необхідного для функціонування апарата штучної вентиляції легень. Потреба в сенсорі була терміновою, адже апарат штучної вентиляції легень є життєво необхідним для малят, які народились раніше строку. Більшість таких маленьких пацієнтів не можуть самостійно дихати, оскільки їхні легені не сформувались повністю. 

МІРОПЛАСТ отримав запит на допомогу у п’ятницю, 21 травня, і вже в понеділок, 24 травня, сенсор був переданий лікарні, і робота апарату ШВЛ була відновлена.

 



Завідувач відділенням анестезіології та інтенсивної терапії для новонароджених Сурков Денис Миколайович та весь колектив відділення щиро подякували МІРОПЛАСТ за швидку реакцію та небайдужість.

МІРОПЛАСТ – соціально відповідальна компанія і в якості свого благодійного вектору обрала допомогу дитячим медичним закладам Дніпропетровської області. Компанія закликає бізнеси не залишатись осторонь проблем в медичній сфері та дитячих потреб та частіше творити добро для малечі. 

Нагадаємо: Раніше голова ради корпорації "Алеф" Вадим Єрмолаєв і сім'я Башер виділили понад 3 млн грн на боротьбу з коронавірусом. 

Довідка: МІРОПЛАСТ є учасником корпорації "Алеф". Корпорація "Алеф" об'єднує різнопрофільні бізнеси, які працюють в сегменті девелопменту, виробництва будівельних матеріалів та аграрній сфері. Голова Ради корпорації "Алеф" - Вадим Єрмолаєв. Заступник голови Ради корпорації Станіслав Віленський. 

Реклама: