Конференція MI-MIAP зібрала 250 учасників

Четвер, 3 листопада 2011 —
Сінгапур зустрів рекордну кількість учасників спільної конференції Morison International (MI) та Morison International Asia Pacific (MIAP), що відбулася 7-9 жовтня.

Під час сесій конференції активно велись обговорення та представлення цікавих та інформативних презентацій компаній-членів на тему «Успішний маркетинг компанії», «Робота з членами МІ» та багато інших.
Зустрічі членів асоціації завжди відбуваються у професійній та водночас дружній атмосфері, а рекордна кількість учасників конференції відображає активне зростання асоціації Morison International та демонструє, що її члени не тільки професіонали своєї справи, але й конкурентно-спроможні, активні учасники. Від імені усіх компаній-членів, Morison International (MI) та АКГ «ЕКСПЕРТ» (незалежний член MI), ми щиро вдячні приймаючій стороні,- компанії «Paul Wan & Co» - які створили надзвичайну подію, яку на довго залишиться у пам’яті учасників. Наступна конференція Morison International та Morison International Asia Pacific відбудеться в Сіднеї, Австралія, 2-4 листопада 2012 року. Прес-реліз...
Реклама: