Представництво Morison International в Камеруні

Вівторок, 29 листопада 2011 —
Morison International (MI) з радістю повідомляє про призначення нової компанії-члена «Fidit Conseil SA», яка представлятиме асоціацію в місті Дуала, Камерун.

Компанія була заснована в 1986 році та нараховує у своєму штаті 20 співробітників місті Дуала, комерційній столиці країни.
Компанія «Fidit Conseil» зареєстрована Національним інститутом дипломованих бухгалтерів Камеруну (ONECCA) та CEMAC (Економічно-валютна спільнота держав Центральної Африки). Компанія надає послуги з бухгалтерського обліку, аудиту, податкового та управлінського консалтингу. «Fidit Conseil» має клієнтів з широкого спектру галузей промисловості, включаючи банківську справу, IT, страхування, охорону здоров'я, гірничодобувну промисловість та інженерію. Призначення Fidit Conseil SA, є дуже сприятливим кроком для розвитку та зростання Центрально-Африканської членської база MI. Від імені усіх компаній-членів, Morison International та АКГ «ЕКСПЕРТ» (незалежний член MI), ми раді вітати Fidit Conseil SA в асоціації. Прес-реліз...
Реклама: