Адвокатське об’єднання «С.Т. Партнерс» в рамках співпраці з Федерацією бойового самбо України створило громадську організацію «Ліга змішаних єдиноборств «ProFC-Ukraine»

П'ятниця, 11 листопада 2011 —
Фахівці адвокатського об’єднання «С.Т. Партнерс» за ініціативи Федерацієї бойового самбо України зареєстували громадську організацію «Ліга змішаних єдиноборств «ProFC-Ukraine».
Адвокатське об’єднання «С.Т. Партнерс» забезпечило правовий супровід зі створення громадської організації «Ліга змішаних єдиноборств «ProFC-Ukraine». Ініціатором створення виступила Федерація бойового самбо України. Головною метою організації є популяризація цього досить нового для України виду спорту. «Юридичні послуги в спортивній сфері є для нас захоплюючою практикою, яка наразі активно розвивається в Україні. Крім цього, нам приємно брати участь у створенні нових ініціатив у галузі спорту, які мають за мету загартовування духу молодих українців. Ми активно співпрацюємо з Федерацією бойового самбо вже більш ніж півроку та плануємо підтримувати розвиток бойових мистецтв в Україні і надалі», – зазначив партнер АО «С.Т. Партнерс» Сергій Тюрін. Нагадаємо, що адвокатське об’єднання «С.Т. Партнерс» вже не вперше виступає юридичним партнером в рамках цьогорічних змагань зі змішаних єдиноборств. Так, у вересні цього року компанія стала юридичним партнером у півфіналі Кубку України зі змішаних єдиноборств серед професіоналів «Кубок Grand Prix Ukraine», який є невід'ємною частиною міжнародного проекту «ProFC-GrandPrixGlobal», організованого Міжнародною Лігою змішаних єдиноборств ProFC (Professional Fighting Championship). Фінал Кубку України відбудеться вже 12 листопада цього року у місті Києві. Довідка: Змішані бойові мистецтва - це бойові мистецтва, що поєднують безліч технік, шкіл і напрямів єдиноборств. Змішані бойові мистецтва являють собою повноконтактні бої із застосуванням ударної техніки та боротьби як в стійці (клінч), так і на підлозі (партер).
Реклама: