Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

До зими готові!.. Але лише на папері

Вівторок, 4 жовтня 2011 —
Правду кажуть: більша частина айсберга знаходиться під водою, а на поверхні ми бачимо лише його верхівку. Нажаль, так можна говорити і про сутність багатьох речей – як, наприклад, дійсна ситуація з підготовкою житлових багатоквартирних будинків до опалювального періоду.
Мета підготовки будинку до опалювального періоду до неможливого проста: потрібно забезпечити справність технічного обладнання будинку, перевірити дотримання усіх санітарних вимог – інакше тепло просто не буде доходити до мешканців.
За правилами підготовки житлових будинків до нового опалювального сезону, теплопостачальним підприємствам до 25 вересня споживачі повинні були надати акти готовності, проте перед цим будинки мали пройти перевірку на виконання усіх вимог зазначених правил. За результатами цієї перевірки були виявлені недоліки, які мали бути усунені КРЕПами та ЖЕКами у міжопалювальний період. У міськвиконкомі існує комісія, яка має право прийняти рішення – готовий чи не готовий будинок до опалювального сезону. Споживач повинен оформити паспорт готовності будинку, який у свою чергу також оформлює і постачальник, окремо виносячи всі зауваження з приводу того чи іншого недоліку. Звичайно ж, всі КРЕПи підтвердили у всіх дев'яти пунктах, що в їх будинках все працює і знаходиться у задовільному стані. Про те, чи дійсно Кіровоград готовий до початку опалювального періоду, розповів кореспондент ІА «Україна Комунальна» у своєму матеріалі на сайті . http://www.jkg-portal.com.ua/ua/analiticnews/analitikazitlo/12633-do-zimi-gotov-ale-lishe-na-paper
Реклама: