Адвокатське об’єднання «С.Т. Партнерс» виступило партнером Кубка України зі змішаних єдиноборств серед професіоналів, який відбувся в Одесі

Вівторок, 20 вересня 2011 —
Одеса, 15 вересня 2011 року. У півфіналі «Кубка Grand Prix Ukraine» зі змішаних єдиноборств серед професіоналів АО "С.Т. Партнерс" нагородило Олександра Бову, який став переможцем у номінації "Нокаут вечора".
15-го вересня 2011 р. в Одесі відбувся півфінал «Кубка Grand Prix Ukraine» зі змішаних єдиноборств серед професіоналів. Цей турінір є невід'ємною частиною грандіозного міжнародного проекту «ProFC-Grand Prix Global», що організований Міжнародною Лігою змішаних єдиноборств ProFC (Professional Fighting Championship). Як зазначають організатори, змагання такого рівня були б не можливі без підтримки партнерів, серед яких є і юридичний партнер компанія «С.Т. Партнерс». У видовищному змаганні взяло участь 22 бійця з України, Азербаджану й Молдови. Всього під час турніру відбулося 10 півфінальних поєдинків та «Супербій». Останній став родзинкою турніру. В супербої зійшлися непереможний представник українського спортивного клубу «Combat-DOBRO» Хабіб Нурмагомедов і один з кращих бійців Молдови Вадим Сандулизкий, спортивний клуб «Combat-Prim». Молдавський спортсмен не зміг протистояти бойовому самбісту Хабібу, який наприкінці бою задушив суперника прийомом, що має назву «гільйотина». Переможець турніру Хабіб Нурмагомедов отримав нагороду – кубок України зі змішаних єдиноборств, а також право на боротьбу за пояс «PROFC-GPG» на міжнародному рівні. Нагороди отримали і переможці в кожній ваговій категорії. Адвокатське об’єднання «С.Т. Партнерс» ініціювало номінацію - «Нокаут вечора». Переможцем в цій номінації став Олександр Бова (Спортивний клуб «Добро», Київ-Суми). Партнер, адвокат Світлана Трофимчук, вручила Олександру сертифікат на отримання від адвокатського об’єднання «С.Т. Партнерс» юридичних послуг на суму 10 000 грн. «Коли спостерігаєш за бійцями, бачиш поєднання фізичної і духовної сили. Вони кремезні й дужі, але на першому місці - міцні принципи, розуміння чесного бою і повага до суперника. Таким є і еталон юриспруденції – чесним і принциповим. Єдиноборства – близькі адвокату за духом, адже наша професія так само вимагає від нас боротьби за інтереси Клієнта», - каже Світлана Трофимчук. «С.Т. Партнерс» традиційно підтримує спорт. В 2010 році адвокатське об’єднання виступило партнерами чемпіонату України зі снукера – аристократичного виду більярду. «Популяризація спорту, здорового способу життя в українському суспільстві та серед співробітників нашої компанії є нашою громадянською позицією. Особливо почесно для нас виступити партнерами міжнародного турніру і долучитися до справи честі всієї країни. Співпраця зі спортивними асоціаціями буде здійснюватися нами і надалі», - зазначає пані Трофимчук.
Реклама: