Злиття двох найбільших в Південній Африці бухгалтерських фірм «SizweNtsaluba» и «Gobodo»

Вівторок, 26 квітня 2011 —
Міжнародна асоціація аудиторських фірм «Morison International» (MI) рада оголосити, про злиття південноафриканської фірми-члена «SizweNtsaluba VSP» з «Gobodo», перетворюючи її на п'яту найбільшу бухгалтерську фірму в країні, з більш ніж 800 співробітниками та річним доходом - $58 млн. доларів.

Це злиття двох найбільших в Південній Африці бухгалтерських фірм дало потужний імпульс Чорній Економічній "Авторизації" (Black Economic Empowerment (BEE)) в бухгалтерській професії.
Nonkululeko Gobodo, виконавчий директор «SizweNtsaluba & Gobodo», говорить: "Бухгалтерської професії потрібен великий гравець, інший ніж «велика четвірка». Ми маємо намір збільшити кількість співробітників та доходів за короткий проміжок часу.» Victor Sekese, генеральний директор «SizweNtsaluba & Gobodo» говорить: "На даний момент ми «граємо» в тому ж просторі що й «велика четвірка». Ми аудиторська фірма, акредитована Біржею цінних паперів Йоганнесбурга (JSE), Нью-Йоркською фондовою біржею та біржею Люксембурга.». Фірма має стрімкі плани з розширення своєї бази на міжнародному рівні, каже пан Sekese. Від імені усіх фірм-членів Morison International (MI) та АКГ «ЕКСПЕРТ» (незалежний член MI) вітаємо «SizweNtsaluba & Gobodo» з цією чудовою подією.
Реклама: