«ACOR Auditors & Advisors» приєднується до «Morison International»

Четвер, 14 квітня 2011 —
Компанія «ACOR Auditors & Advisors» приєднується до міжнародної асоціації незалежних консалтингових та аудиторських компаній «Morison International» (MI), що б забезпечити представництво в Рабаті, Марокко.
Фірма була заснована в 2007 році і швидко здобула відмінну репутацію, надаючи послуги приватним компаніям, державним установам, не некомерційним організаціям і приватним особам.
Компанія «ACOR Auditors & Advisors» надає спектр послуг, що включає в себе: аудит, юридичні та податкові консультації, навчання, планування, бізнес-планування та корпоративні фінанси. Фірма готує звіти відповідно до МСФЗ, марокканських і французьких стандартів і є членом «Ordre des Experts Comptables» (Асоціація дипломованих бухгалтерів в Марокко).
«ACOR Auditors & Advisors» обслуговує багато галузей промисловості, з особливим акцентом на нерухомість, охорона здоров'я та фінансові послуги. Міжнародна діяльність включає завдання в Китаї, Франції, Італії, Португалії, Іспанії, ОАЕ та США. Фахівці фірми володіють англійською, французькою, іспанською та арабською мовами. Від імені Morison International (MI) та АКГ «ЕКСПЕРТ» (незалежний член MI) вітаємо «ACOR Auditors & Advisors» з приєднанням до асоціації.
Реклама: