Адвокати ЮК «Ващенко, Бугай та Партнери» захистили інтереси великого постачальника реактивного палива в податковому спорі

Четвер, 4 листопада 2010 —
Юридична компанія «Ващенко, Бугай та Партнери» успішно представила інтереси ТОВ «ЛУК-Авіа Ойл» у Вищому господарському суді в судових спорах з Бориспільською об'єднаною податковою інспекцією Київської області про стягнення бюджетної заборгованості та скасування податкового повідомлення-рішення.
Юридична компанія «Ващенко, Бугай та Партнери» успішно представила інтереси ТОВ «ЛУК-Авіа Ойл» у Вищому господарському суді в судових спорах з Бориспільською об'єднаною податковою інспекцією Київської області про стягнення бюджетної заборгованості та скасування податкового повідомлення-рішення. Спочатку адвокати компанії довели законність рішень судів першої та апеляційної інстанцій про стягнення на користь ТОВ «ЛУК-Авіа Ойл» бюджетної заборгованості з відшкодування ПДВ на суму понад 3 млн. гривень. Далі експерти довели в суді незаконність і безпідставність податкового повідомлення-рішення про зменшення суми бюджетного відшкодування на суму понад 1 млн. гривень. У результаті Вищий господарський суд скасував рішення судів першої та апеляційної інстанції та вищезазначене податкове повідомлення-рішення. Підготовку правової позиції у справі та представництво інтересів ТОВ «ЛУК-Авіа Ойл» здійснювали партнер, адвокат Володимир Ващенко та старший юрист Вікторія Горіна.
Реклама: