ЮК «Ващенко, Бугай та Партнери» - партнер та організатор Всеукраїнського табору Ліги студентів АПУ з навчання громадській діяльності

П'ятниця, 1 жовтня 2010 —
Юридична компанія «Ващенко, Бугай та Партнери» виступила генеральним партнером, надала організаційну та фінансову підтримку Всеукраїнському табору Ліги студентів Асоціації правників України (АПУ) з навчання громадській діяльності, якій проходив 24-26 вересня 2010 року в Києві.
Юридична компанія «Ващенко, Бугай та Партнери» виступила генеральним партнером, надала організаційну та фінансову підтримку Всеукраїнському табору Ліги студентів Асоціації правників України (АПУ) з навчання громадській діяльності, якій проходив 24-26 вересня 2010 року в Києві. Денис Бугай, адвокат, партнер юридичної компанії «Ващенко, Бугай та Партнери», член правління АПУ, став одним з головних організаторів цьогорічного табору. Протягом трьох днів він особисто керував роботою табору у складі 55 найактивніших студентів з усієї України та з власного досвіду надав молодим колегам рекомендації та поради щодо всіх аспектів громадської діяльності – від планування до реалізації та контролю. Метою проведення табору було підвищення рівня ефективності роботи осередків та правління Ліги студентів, ознайомлення молодих лідерів із останніми тенденціями на юридичному ринку України, обговорення нюансів професійної діяльності адвоката, а також особливостей PR, менеджменту та фандрайзингу у громадських об’єднаннях. В рамках заходу учасники мали змогу зустрітися з громадськими діячами, юристами та партнерами провідних юридичних фірм України, прослухати майстер-класи та семінари, відвідати цікаві екскурсії та поспілкуватися з фахівцями в неформальному оточенні. Серед гостей Всеукраїнського табору, які привітали студентів, поділилися науковими і практичними надбаннями та провели цікаві дискусії, були Анатолій Гриценко, народний депутат України; Марина Ставнійчук, екс-заступник Голови Секретаріату Президента України Віктора Ющенка, представник Президента України у Конституційному суді України, член Венеціанської комісії, Заслужений юрист України; Микола Мельник, керівник служби Голови Верховного Суду України, Заслужений юрист України; адвокат Сергій Козьяков, старший партнер АО «Волков Козьяков і партнери»; адвокат Сергій Власенко, народний депутат України; професор Василь Кисіль, старший партнер АО ЮФ «Василь Кісіль і партнери», Валентин Загарія, керуючий партнер ЮФ Spenser & Kauffman, Ірина Нікітіна, перший виконавчий директор АПУ, нині – виконавчий директор ЮФ Magisters. Свої знання з ораторського мистецтва у формі жвавого майстер-класу лідерам осередків Ліги також презентувала Ілона Довгань, досвідчений тележурналіст, а нині – громадський діяч.
Реклама: