Держінвестицій оголосило конкурсний відбір інноваційних та інвестиційних проектів для їх державної підтримки за рахунок коштів Стабілізаційного фонду

Середа, 1 вересня 2010 —
7 вересня 2010 року Державне агентство України з інвестицій та розвитку розпочне прийом документів для участі у конкурсному відборі інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки для їх державної підтримки у 2010 році за рахунок коштів Стабілізаційного фонду.
За словами Голови Держінвестицій Олександра Тарана, Конкурс проводиться відповідно до Порядку конкурсного відбору інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки для їх державної підтримки у 2010 році за рахунок коштів Стабілізаційного фонду (далі – Порядок), затвердженого наказом Держінвестицій від 10.08.2010 № 39, зареєстрованим у Мін’юсті 16.08.2010 за № 686/17981. Кошти Стабілізаційного фонду спрямовуватимуться на здешевлення кредитів та надання державної підтримки для реалізації інвестиційних проектів на умовах співфінансування. Згідно з Порядком, учасниками Конкурсу для отримання компенсації сум відсоткових ставок за користування кредитами можуть бути суб'єкти господарювання, які залучили кредити у національній валюті України та/або в іноземній валюті, у тому числі від іноземних фінансових установ, для реалізації інноваційних та інвестиційних проектів у реальному секторі економіки та сплатили суми відсоткових ставок за користування цими кредитами. Участь у Конкурсі для отримання державної підтримки для реалізації інвестиційних проектів на умовах співфінансування можуть брати суб'єкти господарювання, які подають на Конкурс інвестиційний проект та мають можливість співфінансувати його реалізацію за рахунок власних та/або залучених (позичкових) коштів. Перелік документів для участі у конкурсі визначений пунктами 2.2 та 3.2 Порядку, і, зокрема, включає заявку, резюме проекту, копію його бізнес-плану, розробленого з урахуванням Методичних рекомендацій з розробки бізнес-планів інвестиційних проектів, затверджених наказом Держінвестицій від 31.08.2010 № 73 тощо. Прийом та реєстрація пакету документів для участі проектів у конкурсному відборі проводиться Держінвестицій за адресою: 01025, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 11. Прийом документів для участі проектів у конкурсному відборі триватиме до 15 грудня 2010 року.
Реклама: