ЮФ ILF завершила проект з підготовки правового механізму для створення реабілітаційних груп з розширенням контингенту пацієнтів

П'ятниця, 14 травня 2010 —
Юридична фірма ILF успішно завершила проект з підготовки правового механізму, який дозволить інтернатам створювати реабілітаційні групи для дітей-інвалідів, які знаходяться в сім’ях, а також групи спільного перебування матері та дитини.
Юридична фірма ILF успішно завершила проект з підготовки правового механізму, який дозволить інтернатам створювати реабілітаційні групи для дітей-інвалідів, які знаходяться в сім’ях, а також групи спільного перебування матері та дитини. Проект реалізований спільно із спеціалізованим будинком дитини № 1 м. Харкова. Відповідно до чинного законодавства, такі установи здійснюють реабілітацію дітей, які залишились без батьківської опіки, та не мають можливості працювати з дітьми-інвалідами, що перебувають у сім’ях. У той же час, спеціалізовані будинки дитини не завжди бувають заповнені навіть на дві третини, що дозволяє надавати медичну допомогу не тільки дітям-сиротам, але й іншим, які потребують допомогу. У рамках проекту партнером юридичної фірми ILF Сергієм Сільченком було розроблено Положення про групу медико-соціальної реабілітації спеціалізованого будинку дитини. Під його керівництвом група юристів ILF розробила проекти змін до статутних документів установи, інші необхідні документи, що дозволяють на законних підставах проводити реабілітаційну діяльність з розширенням контингенту пацієнтів. Даний проект отримав підтримку Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради. Впровадження позитивного досвіду можливе і в інших регіонах України.
Реклама: