Партнер ЮФ ILF розкрила правові аспекти ведення бізнесу в Україні та презентувала стратегію розвитку фірми на українсько-польській конференції

Середа, 7 квітня 2010 —
Олена Кібенко, старший партнер юридичної фірми ILF, виступила з доповіддю на українсько-польській конференції,організованій Посольством Республіки Польща в Києві 19 березня 2010 року.
Олена Кібенко, старший партнер юридичної фірми ILF, виступила з доповіддю на українсько-польській конференції «Регіональне співробітництво як шанс для розвитку українсько-польських економічних відносин», організованій Посольством Республіки Польща в Києві 19 березня 2010 року. В ході конференції її учасники – представники консульських служб, держорганів та бізнесу – підбили фінансові підсумки господарських відносин між Польщею та Україною за 2009 рік та обговорили перспективи і регуляторні особливості двостороннього співробітництва країн. Олена Кібенко виступила з доповіддю про правові аспекти ведення бізнесу та інвестиційної діяльності в Україні, а також презентувала стратегію розвитку ЮФ ILF, зазначивши орієнтацію фірми на обслуговування польських проектів в Україні та українських у Польщі. Особливий інтерес учасників конференції викликала інформація про супровід юристами ILF виходу низки українських підприємств на Варшавську фондову біржу і пов’язані з цим нові можливості залучення капіталу вітчизняними компаніями.
Реклама: