Страхова компанія HDI СТРАХУВАННЯ надасть своїм клієнтам послуги цілодобового технічного асістансу на всій території України

Четвер, 1 квітня 2010 —
Страхова компанія HDI СТРАХУВАННЯ і асистуюча компанія ТОВ «Транспортний асістанс» (ТРАССА) 30 березня підписали договір про співпрацю. ТРАССА була вибрана за результатами проведеного тендеру щодо надання послуг технічного асістансу як компанія, що найбільше відповідає основним критеріям тендерної заявки.
Скористатися послугами технічного асістансу зможуть клієнти ВАТ «ХДІ страхування», що уклали договір страхування наземного транспорту (КАСКО) або обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ). Договором про співпрацю передбачена цілодобова без перерви на вихідні та святкові дні підтримка страхувальників в разі настання ДТП на всій території України: організація інформаційно-консультативних послуг, технічної допомоги і послуг аварійного комісара. Для прийняття повідомлень про настання страхового випадку в ТОВ «Транспортний асістанс» виділений безкоштовний багатоканальний телефон. «Співпраця з асистуючою компанією дозволить підвищити якість обслуговування клієнтів компанії, оскільки ТРАССАТМ володіє багатолітнім досвідом роботи, широкою територією покриття, передовими методами і технологіями процесу врегулювання», - прокоментував подію радник голови правління ВАТ «ХДІ страхування» Євген Коваленко. Довідка про компанію ВАТ "ХДІ страхування" працює на ринку з 1992 року. З липня 2008 року основним акціонером компанії є страхова група HDI-Gerling International Holding AG, що входить до структури фінансового холдингу Talanx Group (Німеччина). Сплачений статутний капітал страховика складає 43 млн. грн.
Реклама: