Подорожуйте й будьте спокійні за зв’язок.

Вівторок, 13 жовтня 2009 —
Відтепер послуги дзвінків за кордон та за кордоном за WebMoney на туристичних SIM-картках компанії «ГУДЛАЙН», що надає послуги недорогого роумінгу.
Переваг, що їх отримує користувач таких SIM-карток досить багато: починаючи від тарифів, закінчуючи 169 країнами обслуговування та єдиним міжнародним номером. Вихідні дзвінки вартуватимуть(не літ.) від 39 американських центів за хвилину розмови, а вхідні будуть безкоштовними в 63-х країнах. Як і завжди, особливі приємності приготовані для корпоративних абонентів, вартість послуг для останніх буде ще меншою. Так само варто відзначити й повну ВІДСУТНІСТЬ абонентської плати, що розширює коло користувачів на всі верстви населення.
Відтепер послуги дзвінків за кордон та за кордоном за WebMoney на туристичних SIM-картках компанії «ГУДЛАЙН», що надає послуги недорогого роумінгу. Переваг, що їх отримує користувач таких SIM-карток досить багато: починаючи від тарифів, закінчуючи 169 країнами обслуговування та єдиним міжнародним номером. Вихідні дзвінки вартуватимуть(не літ.) від 39 американських центів за хвилину розмови, а вхідні будуть безкоштовними в 63-х країнах. Як і завжди, особливі приємності приготовані для корпоративних абонентів, вартість послуг для останніх буде ще меншою. Так само варто відзначити й повну ВІДСУТНІСТЬ абонентської плати, що розширює коло користувачів на всі верстви населення. Також, за словами представництва WebMoney в Україні, запроваджено програму співробітництва з туристичними агенціями та туроператорами, й вже за цією програмою маємо результати: платежі в режимі он-лайн приймає оператор УЛЕТ ТРЕВЕЛ. Співробітництво буде плідним як для компаній, оскільки збільшить лояльність клієнтів, так й для WebMoney Україна, які надають користувачам все більше сервісів та можливостей. Звичайно ж, «виграш» не оминув й самих клієнтів, які отримали зручний та швидкий спосіб сплати за послуги. Також варто нагадати, що за допомогою систем електронних переказів, користувачі мають можливість сплачувати майже за всі існуючі товари та послуги, це не тільки мобільний зв’язок й комунальні платежі. Так, за допомогою WebMoney, в Україні можна сплачувати за більшість телекомунікаційних послуг, зокрема за домашнє кабельне та супутникове телебачення, бронювання та замовлення квитків, програмне забезпечення, книги, побутову техніку тощо. Крім того список товарів й магазинів, в яких можна розрахуватись за WebMoney постійно розширюється! Так що, бажаємо Вам вдалих покупок та подорожей!
Реклама: