Скільки ти коштуєш?

Понеділок, 31 серпня 2009 —
В Україні починає свою роботу інтернет-проект Mojazarplata – сайт, де кожен українець зможе дізнатися, чи відповідає його зарплата реаліям українського та міжнародного ринків праці.

Проект є частиною міжнародної дослідницької мережі некомерційного фонду WageIndicator і спрямований на надання точної та безкоштовної інформації про розміри зарплат і умови праці в 45 країнах світу.
В Україні починає роботу міжнародний соціально-інформаційний проект – Mojazarplata.com.ua. Основна мета діяльності – виявити фактичний рівень зарплат та умови праці на ринку України, а також забезпечити відкритий доступ до цієї інформації всім бажаючим. Сайт Mojazarplata пропонує користувачам заповнити анонімну анкету про свою роботу та зарплату. Базуючись на отриманих даних, для кожного буде надано безкоштовну можливість дізнатися, на яку зарплату він може розраховувати в Україні та порівняти її із зарплатою у інших країнах. На сайті можна знайти статті про зарплату та кар’єру, новини трудового законодавства, корисну інформацію з працевлаштування, інтерв’ю з успішними людьми. Окрему увагу приділено жіночій кар’єрі, рівним правам, поєднанню роботи та особистого життя. «Крім того, Ви можете пройти антикризовий тест і дізнатися, наскільки успішно Ви справляєтеся з кризою», - каже Оксана Завойко, веб-менеджер проекту в Україні. – «В розділі VIP-доходи можна дізнатись, скільки заробляють відомі люди. Скоро буде запущено тест «Переговори з роботодавцем», за допомогою якого можна перевірити, наскільки ви знаєте свої права і чи здатні відстояти їх у переговорах.» Проект актуальний для українців, які зараз приймають кар’єрні рішення, і надає можливість отримати своєчасну і точну інформацію про зарплатну статистику і свої трудові права. СПРАВКА Сайт Mojazarplata є частиною міжнародної дослідницької мережі некомерційного фонду Wageindicator, що надає точну і безкоштовну інформацію про зарплати і умови праці у різних країнах. Фонд заснований у Нідерландах (Амстердамський Університет/Інститут передових досліджень у сфері праці (AIAS)) у 2003 році і на сьогоднішній день вже має філіали у 45 країнах світу. Міжнародні партнери фонду: Міжнародна організація праці(МОП), Міжнародна конфедерація профспілок (ITUC) та Міжнародна профспілкова мережа (UNI) по проекту «Рішення на все життя», мета якого – підвищення рівня поінформованості жінок про їх трудові права та свободи
Реклама: