ЮФ «САЄНКО ХАРЕНКО» - юридичний радник Citibank N.A. у зв’язку з наданням кредиту ВАТ «Запоріжсталь» на суму 250 мільйонів доларів США

Середа, 13 травня 2009 —
ЮФ «САЄНКО ХАРЕНКО» виступила юридичним радником Citibank N.A. у зв’язку з наданням консорціумного кредиту ВАТ «Запоріжсталь» на суму 250 мільйонів доларів США.
ЮФ «САЄНКО ХАРЕНКО» виступила юридичним радником Citibank N.A. у зв’язку з наданням консорціумного кредиту ВАТ «Запоріжсталь» на суму 250 мільйонів доларів США. Організатором кредиту виступив Citibank N.A. Ставка за кредитом складає Libor+2,5%. Citibank N.A. входить до складу Citigroup. Citigroup - міжнародна корпорація, що є одним зі світових лідерів у сфері фінансового обслуговування. Citigroup є дилером цінних паперів казначейства США і управляє активами загальною вартістю понад 1,9 трильйонів доларів США. ВАТ «Запоріжсталь» - одне з найбільших промислових підприємств України, продукція якого добре відома і має попит у споживачів на внутрішньому ринку і у багатьох країнах світу. Команда САЄНКО ХАРЕНКО працювала у складі юриста Антона Коробейникова, радника Назара Чернявського, під керівництвом партнера Михайла Харенко. _____________________________ ЮФ «САЄНКО ХАРЕНКО», заснована у 2004 році, є однією з провідних юридичних фірм України. Фірма спеціалізується на супроводженні складних міжнародних трансакцій та має бездоганну репутацію серед клієнтів за надання інноваційних юридичних рішень у сферах ринків капіталів, банківського та фінансового права, M&A, нерухомості та конкурентного права. САЄНКО ХАРЕНКО визнано однією з кращих в банківській та фінансовій сферах, згідно Chambers Global (2008). 1. САЄНКО ХАРЕНКО визнано серед лідерів ринку у банківській та фінансовій сферах, згідно Chambers Global (2008) та IFLR 1000 (2009) 2. САЄНКО ХАРЕНКО визнано #1 в сфері міжнародних фінансів та цінних паперів, згідно Ukrainian Law Firms 2008, Handbook for foreign clients.
Реклама: