СК "Контакт Страхування" (Україна) підрахувало середній тариф на КАСКО по укладеним договорам за перші 6 місяців своєї діяльності.

Понеділок, 22 грудня 2008 —
Страхова компанія "Контакт Страхування" підрахувала середні показники власних тарифів по добровільному страхуванню автотранспорту (автоКАСКО) по укладеним договорам за перші 6 місяців своєї діяльності.
СК «Контакт Страхування» з’явилась в Україні із заявою зробити КАСКО на 40% дешевшим ніж в середньому по ринку. Такі низькі тарифи розраховано за рахунок відмови від взаємодії зі страховими агентами (технологій прямого страхування) та вдосконаленням бізнес процесів, що дає зменшення власних витрат.
На сьогодні середній тариф по укладених договорах КАСКО складає 3,72%. За власним дослідженням середній тариф на ринку складає 6-7%. Відповідно тарифи СК «Контакт Страхування» відповідають заявленим на початку роботи. Середній страховий платіж, що відповідає середньому тарифу - 4526 грн. Серед укладених договорів КАСКО є рекордно низький страховий тариф, який отримав власник автомобіля Volvo S80 - 1,77% (страхування по всім ризикам крім угону). ПО договору повного КАСКО мінімальний тариф складає 3,26%, за програмою «Професіонал» 1,84%. Програма «Професіонал», яка дозволяє знизити вартість страховки максимально, отримала найбільшу популярність серед більше як 10 програм страхової компанії. Найбільша кількість застрахованих автомобілів приходиться на марки Mitsubishi та Tоyota. «Ми впевнені, що такими тарифами не може похвалитись жодна з традиційних страхових компаній. Ми і надалі будемо проводити політику найнижчих цін на страховку КАСКО не за рахунок базових умов договору, а за рахунок вдосконалення внутрішніх процесів в компанії» - говорить Голова правління ЗАТ «СК «Контакт Страхування» Величковський Віктор Вікторович Страхова компанія "Контакт Страхування" – новий бренд на українському страховому ринку – являється проектом фонду прямих інвестицій «Russia Partners» та ІК "Генезис Капитал" Статутний капітал компанії складає 12 млн гривень. Ліцензія АВ № 377653. "Контакт Страхування" спеціалізується на страхуванні КАСКО без посередників. Основні канали продажу - Контакт-центр (+38 044 538 18 18 ) і Інтернет-магазин www.contact-polis.сom.ua.
Реклама: