Застосунок "Повітряна тривога" оновили, тепер він вказує вид загрози

Вівторок, 6 лютого 2024, 17:54 -

Після оновлення застосунку "Повітряна тривога" він почне сповіщати про різні види загроз.

Про це йдеться у блозі Ajax Systems.

"У версії 5.2 додано можливість отримувати важливі сповіщення від ОВА та Цивільного Захисту України про різні типи небезпек, стихійні лиха та інструкції з подальших дій у таких ситуаціях. Оновлення вже доступне для користувачів iOS, Android", - йдеться в повідомленні.

Для кожного типу тривоги було створені унікальні сповіщення. Окрім звукових сповіщень, застосунок також надсилає текстові повідомлення з рекомендаціями дій. 

Реклама:

"Це допоможе вчасно сповістити велику кількість населення про критичні ситуації, наприклад, прорив дамби та необхідність евакуації", - зазначили в компанії.

Інформація про всі види небезпеки надходить від чергових центрів оповіщення цивільного захисту та ДСНС.

Також у новій версії застосунку:

Реклама:
  • покращили режим енергозбереження;
  • виправили помилки зі звуками оголошення тривоги та оновлення статусу в закріпленому сповіщенні.

"Щоб отримувати сповіщення про всі типи тривог, встановіть застосунок "Повітряна тривога" версії 5.2. Якщо застосунок не оновився автоматично, будь ласка, оновіть його вручну або встановіть повторно", - додали в Ajax

Застосунок "Повітряна тривога" розробили компанії Ajax Systems та Stfalcon за підтримки Мінцифри. Його завантажили вже понад 26 млн разів та активно використовують більш ніж 6 млн користувачів. 

Наразі завдяки застосунку можна отримати попередження про ракетні удари, артилерійські обстріли, вуличні бої, радіаційну, хімічну загрози, стихійні лиха та важливі сповіщення від ОВА та Цивільного Захисту України.

Читайте також: Вісім додатків, які стануть у пригоді українцям під час війни

Реклама: