У керівниці податкової служби Полтавщини виявили необґрунтованих активів на 6 мільйонів 

Середа, 22 листопада 2023, 17:48 -

Працівники Державного бюро розслідувань (ДБР) спільно з Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК) виявили у в.о. начальниці Головного управління Державної податкової служби у Полтавській області ознаки набуття необґрунтованих активів на 6,1 млн грн. 

Про це повідомляє пресслужба ДБР. 

Зазначається, що все придбане впродовж 2020-2023 років майно зареєстроване на членів сім’ї та довірених осіб Алли Рябкової, чиновниці яка й обіймає вказану посаду.

"Зокрема, її рідна сестра стала власницею квартири в Києві вартістю понад 2,2 млн грн. Батько службовиці придбав автомобіль Land Rover Range Rover Velar вартістю майже 900 тис. грн. Її дочка купила автомобіль Toyota C-HR Hybrid за майже 1,5 млн грн", – йдеться в повідомленні.

Реклама:

Крім того, чоловік службовиці у Полтаві придбав квартиру вартістю майже 1 млн грн. Всі ці покупки були здійснені за кошти, які не отримали підтвердження законності їхнього походження, додають в ДБР. 

Матеріали передані до САП для розгляду можливості подачі до суду позову про визнання активів необґрунтованими та стягнення їх в дохід держави.

Нагадаємо:

Реклама:

ДБР провило обшуки на столичних ТЕЦ за фактом розкрадання грошей, виділених на ремонт енергообладнання, зруйнованого обстрілом минулої осені та взимку, ба більше, слідчі підозрюють, що й самі ремонти не проводилися.

Реклама: