На польській ділянці маршруту Чернівці-Варшава замінять потяг: нинішній незручний для пасажирів

Четвер, 16 листопада 2023, 11:47 -
 
railway.supply

Польський перевізник SKPL збирається замінити потяг, який курсує за маршрутом Чернівці – Варшава на ділянці Рава-Руська – Варшава, оскільки він виявився незручним для пасажирів. 

Про це повідомив керівник пасажирського напряму УЗ Олександр Перцовський.

"Точки болю для наших пасажирів – ми їх добре знаємо та розуміємо: зручність рухомого складу на польському сегменті маршруту (сидіння, місце для багажу, освітлення, туалетні кімнати, буфет). Над виправленням цього наполегливо працює наш партнер", - розповів він.

За словами Перцовського, вже практично завершено модернізацію нового поїзда для цього маршруту, очікується фінальне погодження від польського регулятора для старту оновленого рухомого складу вже в грудні. Також буде збільшено місткість поїзда.

Реклама:

Топчиновник УЗ додав, що попри певні незручності, більшість пасажирів задоволені новим рейсом, а пасажиропотік перевершив очікування Укрзалізниці.

"Популярність зростає тиждень до тижня: так, у напрямку до Варшави поїзди в середньому наповнені на 93%, у зворотний бік (нічна поїздка) – на 70%. На п'ятниці, суботи, неділі квитки розлітаються практично всі", – розказав Перцовьский.

Перевагою нового маршруту керівник пасажирського напряму називає те, що перетин кордону перестав бути лотереєю, вчасність прибуття близька до 100%.

Реклама:

Нагадуємо:

"Укрзалізниця" продовжила новий маршрут до Варшави, тепер з 14 листопада на українській території пасажири зможуть доїхати до Чернівців.

Реклама: