OpenAI готується випустити оновлення для розробників додатків на базі ШІ

Четвер, 12 жовтня 2023, 17:19 -
 
Reuters

Компанія OpenAI планує представити великі оновлення для розробників наступного місяця, щоб зробити створення програмних додатків на основі моделей штучного інтелекту дешевшим і швидшим.

Про це пише Reuters із посиланням на джерела.

Таким чином компанія-розробник ChatGPT прагне залучити більше компаній до використання своєї технології.

Оновлення включають додавання сховища пам'яті до інструментів розробника для використання моделей штучного інтелекту.

Реклама:

"Теоретично це може скоротити витрати для розробників додатків у 20 разів, що вирішує основну проблему для партнерів, чиї витрати на використання потужних моделей OpenAI можуть швидко зрости, оскільки вони намагаються побудувати стійкий бізнес, розробляючи та продаючи програмне забезпечення для ШІ", - пише агентство.

Компанія також планує представити нові інструменти, такі як можливості технічного зору, які дозволять розробникам створювати додатки з можливістю аналізувати зображення і описувати їх, з потенційними варіантами використання в різних сферах - від розваг до медицини.

Нові функції знаменують собою прагнення компанії вийти за рамки ChatGPT і запропонувати платформу для розробників, як і передбачав її генеральний директор Сем Альтман.

Реклама:

Очікується, що нові функції будуть представлені на першій в історії OpenAI конференції для розробників у Сан-Франциско 6 листопада, повідомляють джерела.

Вони покликані заохотити компанії використовувати технологію OpenAI для створення чат-ботів  на основі ШІ, які можуть виконувати завдання без втручання людини.

В OpenAI відмовились від коментарів.

Економічна правда

Реклама: