Мінцифри запускає програму для підприємців "Власне": переможці зможуть залучити до 4 мільйонів

Четвер, 31 серпня 2023, 16:52 -

Міністерство цифрової трансформації запускає національну акселераційну програму для українського бізнесу "Власне".

Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

Програма "Власне" передбачає освтню, менторську та фінансову підтримку для підприємців усіх масштабів.

 До освітнього складника програми долучаться понад 15 провідних спікерів та понад 200 менторів з різних сфер бізнесу. 

Реклама:

Зокрема, дієвими порадами з маркетингу, залучення інвесторів, цифрової трансформації та розвитку бізнесу ділитимуться Євген Клопотенко, Олена Мальцева, Анастасія Владичинська, Олена Залуська та інші.

Тисяча учасників, які продемонтрують найкращу результати виконання тестових завдань отримають індивідуальний супровід експерта.

Крім цього, наприкінці навчання учасники презентуватимуть свої бізнес-концепції, а ментори визначать понад 30 переможців. Вони отримають фінансову підтримку в розмірі 100 тисяч грн кожен. 

Реклама:

10 учасників з найвищими балами позмагаються за можливість залучити головний приз національного акселератора "Власне" — 800 тис грн.

"Кошти можна направити на витрати для розробки продуктів, проведення маркетингових досліджень, установлення нового обладнання та інші потрібні інвестиції для розвитку бізнесу", - додали в Мінцифри.

Заявки на участь прйиматимуть до 24 вересня за посиланням.

Нагадуємо:

Міністерство цифрової трансформації запускає освітньо-грантову програму "Міцність", яка передбачає грант у 3 тис доларів авторам найкращих стратегій з відновлення бізнесу та створеннюнових робочих місць.

Реклама: