ФК "Манчестер Юнайтед" підписав з Adidas рекордний для АПЛ контракт на $1,1 мільярда

Понеділок, 31 липня 2023, 19:40 -
 
getty images

Футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" підписав угоду з Adidas на суму 900 млн фунтів стерлінгів (1,1 млрд дол), продовживши партнерство з офіційним постачальником екіпіровки ще на 10 років.

Про це пише Reuters.

Агентство нагадує, що "МЮ", чиї американські власники розглядали можливість продажу клубу, цього року повернеться до прибуткової Ліги чемпіонів УЄФА після того, як у минулому сезоні під керівництвом Еріка тен Хага забезпечив собі місце в першій четвірці Англійської прем'єр-ліги.

Німецький Adidas став офіційним спонсором в сезоні 2015/16, возз'єднавшись після 23 років і перейнявши права у Nike після укладення угоди на 750 мільйонів фунтів стерлінгів, що на той час було рекордом.

Реклама:

Зазначається, що "Юнайтед" все ще веде переговори про продаж після того, як американські власники, сім'я Глейзерів, розпочали офіційний процес продажу наприкінці минулого року.

Катарський шейх Джасім бін Хамад Аль Тані та британський мільярдер Джим Реткліфф є одними з потенційних претендентів на клуб.

Нова угода з Adidas напередодні сезону Прем'єр-ліги 2023/24, що розпочинається наступного місяця, продовжить партнерство до червня 2035 року.

Реклама:

Як зазначає Daily Mail, це рекордний контракт в історії АПЛ.

Рекомендуємо прочитати: Тепер там грає Мессі. Як заробляє головна футбольна ліга США

Економічна правда

Реклама: