Міноборони РФ розірвало контракт з кейтеринговою компанією Пригожина – рос ЗМІ

Неділя, 2 липня 2023, 12:52 -

Компанія "Конкорд", власником якої є Євген Пригожин, втратила контракт з міністерством оборони РФ, співробітників компанії звільнили без вихідної допомоги.

Про це повідомляє російське видання "Осторожно, новості", посилаючись на власні джерела. 

З 23 червня підприємство працювало з перервами й очікувало перевірок, знищуючи в цей час документи за розпорядженням керівництва. 

До 15 липня весь документообіг мали передати новим власникам, але 30 червня співробітникам повідомили, що через розрив контракту між АТ "Воєнторг" і "Конкордом" їх звільнять.

Реклама:

Зазначається, що у холдингу працює кілька тисяч співробітників: кухарі, комірники, керівники їдалень, бухгалтери. Усі вони займалися харчуванням російської армії та постачанням продуктів у госпіталі та видачею продовольства в зону бойових дій в Україні. 

Керівництво "Конкорд" повідомило співробітникам, що їх звільнять тільки "за заявами за власним бажанням", водночас їм виплатять лише зарплату без вихідної допомоги. 

Нагадаємо:

Реклама:

Ватажок ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин 23 червня заявив, що регулярна армія Росії завдала ракетний удар по тилових таборах найманців. За словами Пригожина, міністр оборони РФ Сергій Шойгу прилітав у Ростов, де особисто провів операцію по знищенню найманців. 

За його словами, 25 тисяч його найманців йдуть "відновлювати справедливість". Він також просить не називати це "військовим переворотом". Пригожин додав, що Шойгу боягузливо втік із Ростова і "цю тварюку буде зупинено". У Міноборони РФ інформацію назвали провокацією.

Участь "ПВК Вагнер" у війні проти України фінансується виключно з держбюджету Росії. За рік група отримала понад мільярд доларів.

Реклама: