Тиск у водопровідній мережі столиці повністю відновлено – КМДА

Середа, 21 червня 2023, 13:13 -

Через аварійне відключення електроенергії у столиці було знеструмлено декілька водопровідних і каналізаційних насосних станцій "Київводоканалу". Згодом у КМДА з посиланням на "Київводоканал" заявили, що тиск у водопровідній мережі повністю відновлено.

Про це заявили в КМДА.

У зв’язку з цим тимчасово понижено тиск водопостачання в Шевченківському, Святошинському, Солом’янському, Голосіївському, Подільському районах.

У "Київводоканалі" заявили, що тиск водопостачання буде поступово відновлюватись після завершення ремонту на електромережах.

Реклама:

"Звертаємо увагу мешканців багатоповерхових будинків, що тиск на верхніх поверхах зазвичай забезпечується додатковими станціями підкачки, на запуск яких потрібно більше часу", - додали в адміністрації.

Оновлено. 

Тиск у водопровідній мережі повністю відновлено, заявили в КМДА.

Реклама:

Нагадаємо:

У високовольтних мережах центрального регіону НЕК "Укренерго" виникли ускладнення в роботі, у деяких районах Києва та Київській області застосували екстрені відключення.

Відновлення електропостачання очікується упродовж двох годин.

У частині Шевченківського, Святошинського, Солом'янського, Голосіївського та Подольського районів Києва відбуваються екстрені відключення за розпорядженням НЕК Укренерго.

Економічна правда

Реклама: