Укрпошта скорочує кількість відділень, в яких можна обміняти лампи, до 23: результати програми

Понеділок, 1 травня 2023, 12:19 -

АТ "Укрпошта" скорочує кількість відділень, які беруть участь у програмі обміну ламп - з 1 травня в застосунку "Дія" обмін ламп можливо обрати лише в центральних відділеннях оператора у 23 населених пунктах - містах-мільйонниках та обласних центрах.

Про це йдеться в преслрелізі компанії, передає Інтерфакс-Україна.

Користувачі "Дії", які замовили лампи до 1 травня, зможуть отримати їх упродовж тижня у відділеннях, які були доступні під час реєстрації.

"Українці, які не використовують застосунок, зможуть обміняти старі лампи в усіх доступних відділеннях "Укрпошти" до 5 травня, якщо світлодіодні лампи будуть у наявності. З 6 травня приймати лампи розжарювання для обміну будуть тільки центральні відділення "Укрпошти" в обласних центрах, де є найбільший попит і потреба", - повідомила пресслужба.

Реклама:

Компанія ухвалила рішення про оптимізацію програми у зв'язку зі зниженням попиту на обмін ламп розжарювання з боку населення після пікового періоду в лютому-березні.

За три місяці після старту програми українці обміняли близько 18,2 млн ламп. Найбільший попит на LED-лампи спостерігається в Київській області, де жителі обміняли вже близько 2,5 млн ламп, і в Дніпропетровській - майже 2 млн ламп.

Наразі в Україні доступно ще 17 млн світлодіодних ламп. Ще 5 млн ламп надійдуть найближчим часом.

Реклама:

Програма обміну охопила 23 тис населених пунктів України, окрім тимчасово окупованих територій. Нею скористались понад 3,5 млн українців.

Економічна правда

Реклама: