Ситуація на ЗАЕС стає напруженішою: окупанти викрали ще чотирьох працівників – "Енергоатом"

П'ятниця, 7 квітня 2023, 14:28 -

Увечері 6 квітня окупанти у масках вдерлися до одного із приміщень тимчасово окупованої Запорізької АЕС та забрали чотирьох працівників служби фізичного захисту станції.

Про це заявили в "Енергоатомі".

Там підкреслили, що атомників вивезли в невідомому напрямку, і наразі місце їхнього перебування залишається невідомим.

"Показово, що всі четверо вважалися лояльними до окупаційного керівництва ЗАЕС, адже підписали контракти з фейковою АО "Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС". Серед затриманих, зокрема, був і заступник "начальника" служби марк волков, котрий всіляко сприяв незаконній діяльності загарбників.

Реклама:

Цікавим, щоправда, є інший факт: попри "офіційний" перехід на роботу до окупантів, їхні боси не можуть віднайти у затриманих паспорти РФ: чи то не взяли поки, чи ретельно приховують. Можливо, таким чином вони прагнуть "пройти між крапельками", аби після деокупації не потрапити до списку колаборантів, і саме це не сподобалось рашистам", - заявили в компанії.

Ситуація на ЗАЕС стає дедалі напруженішою: перевірки та пошук "неблагонадійних" посилюються, і навіть співпраця з окупантами не рятує від підвалу чи допитів, підкреслили в "Енергоатомі".

Економічна правда

Реклама:

Реклама: