УАФ звернулася до Joma стосовно співпраці компанії з російським "Зенітом"

Субота, 4 березня 2023, 12:58 -

Українська асоціація футболу надіслала запита Joma для пояснення ситуації з презентацією російським "Зенітом", де зображено логотип компанії. 

Про це повідомляє пресслужба УАФ у Facebook.

"Сьогодні стало відомо про презентацію російським клубом "зеніт" нової форми бренду, який є технічним спонсором національної збірної України. У зв’язку із цим "УАФ Маркетинг" надіслав у головний офіс Joma запит із проханням дати пояснення щодо цієї ситуації", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, в Асоціації хочуть отримати відповіді на питання чи має центральний офіс Joma стосунок до презентації й загалом до розробки дизайну форми фк "Зеніт", і як так сталося, що на презентованій формі російської команди красується логотип Joma.

Реклама:

В УАФ додають, що схожа ситуація з використанням форми бренду Joma російськими клубами вже виникала в липні 2022 року. 

І тоді у відповідь на запит "УАФ Маркетинг" технічний спонсор національної збірної України заявив, що "Joma зупинила всі спонсорські контракти з російськими та білоруськими спортивними командами у зв'язку з початком повномасштабної військової агресії РФ проти України".

Також читайте: Спорт не "внє палітікі". Скільки втратила Росія від "бану" і як піднімає голову

Реклама:

Нагадаємо:

Виробник форми для футбольних команд та технічний спонсор національної збірної України з футболу - іспанський бренд JOMA - найімовірніше, продовжує роботу в РФ.

Реклама: