Детектив отримував хабарі щомісяця: керівника управління БЕБ у Києві відсторонили від обов’язків

П'ятниця, 10 лютого 2023, 11:51 -

Керівника територіального управління БЕБ у Києві та області відсторонили від виконання обов’язків - один з детективыв управління щомісяця отримував хабарі від представників нелегального грального бізнесу.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Старшого детектива територіального управління Бюро у м. Києві та Київській області під час отримання хабаря затримали співробітники Державного бюро розслідувань та детективи БЕБ.

"За 1 200 доларів США на місяць він "консультував" організаторів мережі нелегальних ігрових залів та обіцяв їм "вирішити проблемні питання у Бюро", - йдеться в повідомленні.

Реклама:

Раніше затриманий займався протидією нелегальному гральному бізнесу в іншому правоохоронному органі, але жодного відношення до розслідування злочинів у цій сфері під час роботи в БЕБ не мав. 

Правоохоронець отримав підозрюється в одержанні неправомірної вигоди та бездіяльності щодо незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор, лотерей. 

Триває досудове розслідування за процесуального керівництва Офісу генпрокурора. Також у БЕБ проводять службове розслідування та перевіряють діяльність керівництва згадуваного територіального управління.

Реклама:

Економічна правда

Реклама: