Airbus найме 13 тисяч співробітників у 2023 році

П'ятниця, 27 січня 2023, 17:52 -

Європейська аерокосмічна корпорація Airbus оголосила, що цьогоріч найме понад 13 тисяч співробітників по всьому світу.

Про це повідомляється на сайті Airbus.

"Щоб підтримати нарощування виробництва комерційних літаків, відповісти на виклики в оборонній, космічній та гелікоптерній галузях, Airbus має намір найняти понад 13 тис осіб по всьому світу у 2023 році.

Близько 7 тисяч з них займуть новостворені посади по всій компанії. Нові співробітники відіграватимуть важливу роль у підтримці нашого промислового зростання та амбітної дорожньої карти Airbus з декарбонізації, а також у підготовці майбутнього авіації", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"У 2022 році ми прийняли понад 13 тисяч нових співробітників до команди Airbus по всьому світу в складних умовах, які стали випробуванням нашої стійкості та привабливості як глобального роботодавця.

Після успішного набору минулого року ми знову наймемо понад 13 тис співробітників у 2023 році", - сказав директор з персоналу та робочих місць Airbus Тьєррі Баріль.

Понад 9 000 з цих посад будуть створені в Європі, а решта - по всій глобальній мережі. Третина від загального набору буде призначена для нещодавніх випускників.

Реклама:

Наразі в компанії Airbus працює понад 130 тисосіб у всіх її підрозділах по всьому світу.

Екноомічна правда

Реклама: