"Створено Захисниками": продукцію ветеранів-підприємців продаватимуть в одній з торгових мереж 

Четвер, 19 січня 2023, 15:30 -

Продукцію українських ветеранів-підприємців продаватимуть в одній з мереж супермаркетів під маркою "Створено Захисниками".

Про це повідомили в Міністерстві у справах ветеранів, передає Укрінформ.

Очільниця Мінветеранів Юлія Лапутіна зазначила, що ветерани-підприємці виробляють низку цікавих та конкурентноспроможних товарів, але про це знає лише невелика частина людей. Багато ветеранів започаткували власну справу, працевлаштовують побратимів і є менторами

"Тому ми вирішили на рівні держави та у співпраці з українськими торговими мережами зробити наших ветеранів-підприємців впізнаваними виробниками якісної продукції, додати їм спроможності",  – розповіла міністр.

Реклама:

Тепер ветерани-підприємці зможуть представляти у мережі свою продукцію як крафтові виробники. Зокрема, під торговою маркою "Створено Захисниками" їхня продукція зможе продаватися на полицях для малих виробників "Лавка Традицій" у магазинах "Сільпо".

У відомстві додали, що аби потрапити на полиці магазинів, вироблена продукція має відповідати чинним державним стандартам щодо якості, безпеки, належних умов виробництва, наявності тих чи інших сертифікатів. Оформлення таких документів та реєстрація зазвичай забирає багато часу та потребує додаткових витрат, що відлякує багатьох представників малого бізнесу заходити зі своєю продукцією до торговельних мереж.

Однак спеціалісти проведуть для таких виробників всі необхідні роз'яснення та тренінги щодо чинної нормативно-правової бази та алгоритму дій для отримання належних документів на свою продукцію. 

Реклама:

Анкету на участь в проєкті можна заповнити за посиланням.

Реклама: