ПриватБанк виставив на продаж стадіон "Дніпро-Арена" і тренувальну базу СК "Дніпро-1": стартова ціна

Понеділок, 12 грудня 2022, 12:43 -
 

Державний ПриватБанк виставив на продаж через СЕТАМ футбольний стадіон "Дніпро-Арена" та тренувальну базу футбольного клубу СК "Дніпро-1".

Про це повідомляє пресслужба держбанку.

Стадіон виставили на продаж "у рамках програми реалізації неопераційної нерухомості" через систему електронних торгів OpenMarket.

Також на аукціон виставили будівлі і споруди, крите футбольне поле "Учбово-тренувальної бази" у м. Дніпро. Стартова ціна лота - 113 044 000 грн (3 106 грн за 1 кв. м).

Реклама:

"Стадіон "Дніпро-Арена" - найбільший футбольний стадіон у Дніпрі європейського класу, кількість місць 31 003 глядачів, реконструйований та відкритий у 2008 році. Знаходиться у оренді СК "Дніпро-1".

Футбольна арена має поле розміром 105×68 м, роздягальні, зали для розминки, тренажерну залу, тренерські кімнати, приміщення для представників ЗМІ, суддів, VIP-ложу на 296 місць, ресторан на 550 місць", - йдеться у повідомленні.

Футбольне поле передбачає систему підігріву, автоматичного поливу та оснащення системою штучного освітлення для проведення матчів у вечірній час.

Реклама:

Біля стадіону розташовані автостоянки для бізнес-класу та VIP на 95 автомобілів; спортсменів - на 4 автобуси та 41 автомобіль; телебачення - на 3 автобуси; преси - на 70 автомашин; глядачів команди противника - на 12 автобусів та 10 автомобілів; для глядачів - на 110 автомобілів, додають в банку.

Загальна площа земельної ділянки: 6,9494 га.

 
фото: приватбанк

При цьому учбово-тренувальна база знаходиться у житловому масиві на околиці Дніпра - в лісо-парковій зоні ж\м Придніпровськ. Була побудована в 1971 році, у 2005 було додатково зведено два корпуси. Орендована дніпровським футбольним клубом СК "Дніпро-1".

"До складу тренувальної бази входять чотири стандартні трав'яні тренувальні поля, критий манеж з полем із штучного покриття і трибунами на 506 місць, котеджне містечко для проживання футболістів на 17 будівель і два корпуси "А" і "Б".

У корпусі "А" знаходяться клубний офіс СК "Дніпро-1", 9 житлових номерів для тренерського складу і обслуговуючого персоналу, медико-відновлювальний центр, в тому числі конференц-зала, кімната для наради тренерського складу, кімнати для проведення теоретичних занять і ресторану площею.

У корпусі "Б" - басейн, тренажерний зал, сауна та душові. Об'єкти нерухомого майна розташовані на земельних ділянках: 12,0526 Га", - додають в банку.

"Продаж неопераційної нерухомості, яка дісталася банку в якості застави по кредитах колишніх власників - це один з інструментів реалізації стратегічного завдання банку повернення коштів, вкладених державою в капітал ПриватБанку.

Ефективність продажу забезпечується прозорими і відкритими процедурами торгів на майданчику СЕТАМ", - заявила зазначила керівник напрямку управління нерухомістю банку Лариса Федяєва.

"Стадіон "Дніпро-Арена" може зацікавити інвесторів, які є справжніми шанувальниками футболу. Лот складається з декількох об’єктів нерухомості, які наразі здані в оренду. Буду з цікавістю слідкувати за торгами, які відбудуться вже в новому 2023 році", - заявив генеральний директор ДП "СЕТАМ" Олександр Мамро.

 
фото: приватбанк

Дата проведення аукціону: 12 січня 2023 року, гарантійний внесок для участі: 5 652 200 грн.

Економічна правда

Реклама: