Суд зупинив позов Twitter проти Маска: мільярдер може закрити угоду до 28 жовтня

П'ятниця, 7 жовтня 2022, 12:07 -

Суд штату Делавер у четвер, 6 жовтня, вирішив зупинити судовий позов Twitter проти Ілона Маска напередодні суду, давши мільярдеру час профінансувати поглинання соціальної мережі за 44 мільярди доларів.

Про це пише Reuters.

"Рішення було ухвалене після кількох днів невизначеності щодо намірів Маска та усунуло загрозу того, що цього тижня під присягою доведеться давати свідчення щодо своїх заяв про те, що Twitter шахрайським шляхом ввів його в оману", - пише агентство.

У наказі судді зазначено, що якщо Маск не закриє угоду до 17:00 28 жовтня, вона призначить судовий розгляд на листопад.

Реклама:

"Ми з нетерпінням чекаємо закриття транзакції за ціною $54,20 за акцію до 28 жовтня", - йдеться в заяві Twitter. У попередній судовій заяві компанія закликала суддю відхилити пропозицію, назвавши план Маска "запрошенням до подальших зловживань і затримок".

Зазначається, що Маск мав постати перед судом 17 жовтня, і його свідчення у четвер були відкладені за взаємною згодою.

Маск сказав у четвер у суді, що банки працюють спільно, щоб профінансувати угоду, але йому потрібно більше часу. Він стверджував, що коротка затримка краща за місяці, які будуть потрібні для суду та апеляції.

Реклама:

Акції Twitter, які наприкінці дня впали на 3,7% до 49,39 доларів США, зросли на 1% після завершення робочого дня, оскільки інвестори заспокоїлися після кількох днів плутанини.

Нагадаємо:

Мільярдер Ілон Маск готовий завершити купівлю Twitter за 44 мільярди доларів.

Економіча правда

Реклама: