"Укренерго" отримало обладнання для ремонтних робіт від німецького системного оператора

П'ятниця, 9 вересня 2022, 09:55 -

Німецький системний оператор 50 Hertz надав НЕК "Укренерго" 14 генераторів та 50 сучасних освітлювальних приладів, які будуть працювати на енергетичних об’єктах "Укренерго", зокрема під час ремонтних та відновлювальних робіт.

Про це йдеться у повідомленні "Укренерго".

Генератори та освітлювачі 50 Hertz надав в межах проєкту "Експертна підтримка" уряду України у реалізації Проєкту "Справедлива трансформація" відповідно до Грантової угоди між Громадською організацією GoLocal, що працює в сфері регіонального розвитку України, та Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

"Але це лише частина допомоги, яку надають "Укренерго" німецькі колеги. Крім цього 50 Hertz фінансує виготовлення нового обладнання для наших підстанцій, допомагає втілювати проєкти для поглиблення інтеграції української енергосистеми в європейську енергомережу ENTSO-E тощо", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Укренерго" відновило роботу магістральних електромереж на деокупованих територіях і продовжує планові ремонти по всій Україні, завершуючи підготовку до опалювального сезону", - додали в українській компанії.

"Ми також не зупиняємо будівництва та реконструкцію наших об’єктів в тих регіонах, де це можливо. Адже це дозволяє нам підтримувати надійність роботи наших мереж навіть в умовах війни.

Реклама:

Допомога європейських друзів значно полегшує нам цю роботу і додає впевненості в тому, що нам вдасться вдало пройти зиму. Тому ми вдячні партнерам з 50 Hertz та іншим європейським системним операторам, які підтримують нас сьогодні", - сказав директор з інвестицій НЕК "Укренерго" Олег Павленко.

Економічна правда

Реклама: