У Жеваго відкидають інформацію про ухилення бізнесмена від сплати податків

Вівторок, 6 вересня 2022, 17:14 -

У пресслужбі Костянтина Жеваго заявляють, що інформація про відкриття БЕБ кримінальної справи щодо ухилення від сплати податків компанії бізнесмена не відповідає дійсності.

Про це йдеться у листі від пресслужби бізнесмена, отриманого ЕП.

У Жеваго звертають увагу, що у офіційному повідомленні пресслужби Бюро немає ні імені Костянтина Жеваго, ні назв будь-яких компаній, які входять до групи підприємств бізнесмена. 

Також у пресслужбі бізнесмена стверджують, що компанії Жеваго сплачують усі податки та збори до бюджетів усіх рівнів вчасно та в повному обсязі.

Реклама:

Захисник Жеваго заявляє, що ніяких слідчих дій стосовно компаній, пов’язаних з бізнесменом, не проводилось. Та вкотре заявляє, що Жеваго не перебуває і ніколи не перебував у міжнародному розшуку.

У понеділок, 5 вересня, ЕП повідомила про те, що Бюро економічної безпеки відкрило кримінальне провадження проти компанії мільярдера Костянтина Жеваго. Бізнесмена його підозрюють в ухиленні від сплати податків на понад 90 млн грн.

Співрозмовник ЕП у відомстві підтвердив, що справа, про яку йшлось у повідомленні пресслужби БЕБ, стосується Костянтина Жеваго.

Реклама:

У липні 2021 року повідомлялось, що Інтерпол оголосив олігарха Костянтина Жеваго в міжнародний розшук за запитом Державного бюро розслідувань.

Тоді пресслужба та адвокати бізнесмена також відкинули цю інформацію через відсутність офіційних підтверджень цієї заяви від Інтерполу. 



Реклама: