Укрпошта поновила роботу ще чотирьох відділень на деокупованій частині Харківщини

Понеділок, 26 вересня 2022, 18:55 -

Національний поштовий оператор Укрпошта відновив роботу чотирьох стаціонарних відділень в Балаклії, Вербівці та Пришибі Ізюмського району Харківщини.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Для клієнтів відкрили двері відділення:

  • 64203 (ВПЗ Балаклія);
  • 64207 (ВПЗ Балаклія) – за тимчасовою адресою вул. Соборна, 87;
  • 64219 (ВПЗ Вербівка);
  • 64223 (ВПЗ Пришиб).

Зазначається, що ці відділення поштового зв’язку надаватимуть базові поштові послуги: отримання або оформлення доставки відправлення по Україні, оформлення передплати. Також можна буде придбати товари першої необхідності, сплатити комунальні платежі та отримати пенсійні чи соціальні виплати. 

Реклама:

"Наразі через проблеми з електропостачанням у відділеннях здійснюється лише готівковий розрахунок. Оплата карткою та фінансові послуги, такі як поповнення картки готівкою або зняття готівки з картки будуть відновлені одразу, як тільки в регіоні буде відновлено електропостачання", – додали в національному поштовому операторі.

Нагадуємо:

Національний поштовий оператор Укрпошта з 13 вересня почав відновлювати роботу в звільнених містах Харківської області.

Реклама:

Поштовий сервіс "Нова пошта" оголосив про відновлення роботи в Балаклії: компанія заявила, що починає активно відновлювати роботу в деокупованих містах Харківської області. 

Силами ССО "Азов Харків" та 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого звільнено та зачищено весь північний схід Харківської області, від селища Веселе до міста Вовчанськ.

У Балаклії Харківської області військові та влада підняли український прапор.

Реклама: