Власник брендів Reserved, Cropp і Sinsay передав свій російський бізнес компанії з ОАЕ

Вівторок, 5 липня 2022, 11:39 -

Польський ритейлер та виробник одягу LPP SA, який володіє брендами Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay, який у травні заявляв про продаж російського бізнесу консорціуму з Китаю, передав магазини в РФ зареєстрованій в ОАЕ компанії та своєму топ-менеджеру.

Про це пише "Комерсант" із посиланням на дані російського держреєстру юросіб.

Так, новим власником ТОВ "РЕ Трейдінг" - російського підрозділу LPP - стала зареєстрована в ОАЕ компанія "Фарист сервісіз-фзко".

Запис про це в реєстрі датований 30 червня.

Реклама:

Там зазначається, що "Фарист сервісіз-фзко" отримала 95% "РЕ Трейдінг", ще 5% перейшли гендиректору російського підрозділу LPP Ганні Пілюгіній, яка обіймає цю посаду з 2013 року. У прес-службі "РЕ Трейдінг" підтвердили виданню факт зміни власника.

Журналістка Ксенія Собчак із посиланням на джерела повідомила, що група налагодила постачання осінньо-зимової колекції в РФ, проте має проблеми з чоловічим асортиментом, який навряд чи потрапить на полиці магазинів раніше зими.

Але у "РЕ Трейдінг" заявили, що ця інформація не відповідає дійсності.

Реклама:

У травні повідомлялось, що магазини, які торгували одягом брендів LPP, знову відкриються, але під новими вивісками та з новим керівництвом. 

Нагадуємо:

У травні повідомлялось, що польський ритейлер та виробник одягу LPP SA, який володіє брендами Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay, вирішив продати російський бізнес китайському консорціуму.

У квітні стало відомо, що польський ритейлер та виробник одягу LPP SA, власник брендів Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay, вирішив продати свій бізнес у Росії.

У березні LPP, що володіє брендами Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay, заявила, що необхідні заходи для закриття магазинів у Росії завершені і вони припиняють роботу.

Раніше компанія повністю призупинила транспортування товарів до Росії, а також усі інвестиції та плани розвитку, а також закрила інтернет-продаж всіх своїх брендів.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим та які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатись можна тут.

Реклама: