Apple розпочала виробництво iPhone 13 в Індії

Понеділок, 11 квітня 2022, 18:52 -

Компанія Apple розпочала виробництво iPhone 13 в Індії - американський техногігант намагається зменшити залежність від свого китайського ланцюга поставок.

Про це повідомляє Reuters.

За словами джерела агентства, смартфони виготовляються на місцевому заводі тайванського контрактного виробника Apple Foxconn, розташованому в місті Сріперумбудур в штаті Тамілнад на півдні Індії.

"Apple переносить деякі галузі виробництва iPhone з Китаю на інші ринки, включаючи Індію, другий за величиною ринок смартфонів у світі, а також планує збирати там планшети iPad.

Реклама:

Індія та такі країни, як Мексика та В’єтнам, стають все більш важливими для укладення контрактів з виробниками, які постачають американські бренди, оскільки вони намагаються диверсифікувати виробництво за межами Китаю", - додає видання.

Нагадаємо:

Раніше компанія Apple презентувала нову модель iPhone SE. Вартість смартфону стартує від 430 доларів (близько 12,5 тисяч гривень).

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим та які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: