Мережа "АТБ" обмежила продаж соціальних товарів в одні руки

Понеділок, 28 лютого 2022, 13:51

Компанія "АТБ-маркет" з 28 лютого вводить обмеження на продаж товарів соціальної групи одному покупцю в усіх магазинах мережі "АТБ".

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Компанія "АТБ-маркет" з 28.02.2022 вводить в усіх магазинах торговельної мережі "АТБ" обмеження щодо продажу соціальної групи товарів одному покупцю. Таке рішення компанія ухвалила для запобігання створенню штучного дефіциту та ажіотажу у зв’язку з воєнним станом", – ідеться в повідомленні.

Зокрема, хліб, батони, крупи, цукор, сіль, макаронні вироби, олія будуть відпускатися в кількості не більше двох одиниць в одні руки.

Реклама:

"На сьогоднішній день магазини торговельної мережі "АТБ" працюють у посиленому режимі. Магазини, розташовані в зоні безпосередніх бойових дій, закриваються, але при стабілізації ситуації вони продовжують свою роботу.

Впроваджені плани дій щодо забезпечення безпеки співробітників цих магазинів. Проводиться погодинний моніторинг ситуації в усіх регіонах присутності компанії", – додали в компанії.

"Компанія "АТБ-маркет" в умовах військової агресії здійснює свою діяльність в посиленому режимі, контролює ситуацію та вирішує проблеми безперебійного постачання товарів.

Основні зусилля компанії спрямовані на виконання своєї головної місії: забезпечення населення продуктами харчування і товарами першої необхідності", – заявили в АТБ.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: