Корнієнко: США дали сигнал всім, що з Коломойським не бажано мати справу

П'ятниця, 5 березня 2021, 19:55
 

Запровадивши санкції проти Ігоря Коломойського, США дали сигнал всім, кому важливі відносини з Вашингоном, що з Коломойським не бажано мати справу.

Про це заявив заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко в коментарі "Радіо Свобода".

"США сьогодні фактично показали, що не хочуть бачити Коломойського та членів його родини і пов'язаних осіб у своїй країні. Разом із тим дали знати всім, для кого важливі відносини зі США, що з Коломойським небажано мати справу", - cказав нардеп.

За його словами, незалежно від того, як розвиватимуться події з американськими санкціями, розслідування справ, пов'язаних із Коломойським, в Україні триватиме.

Реклама:

"Це стосується і "Приватбанку", і інших історій. Офіс генерального прокурора та НАБУ плідно працюють у тих провадженнях, які є", - додав нардеп.

"Деолігархізація для президента Зеленського - не порожнє слово. Медведчук, Порошенко, Коломойський чи будь-який мільярдер має розуміти, що тепер він живе за спільними для всіх законними правилами", - сказав Корнієнко.

Він також прокоментував можливість впливу Коломойського на рішення фракції й демократичні процеси в Україні.

"Щодо впливу на фракцію - то я би більше казав про вплив на окремих народних депутатів. Фракція у цілому продовжує ухвалювати конструктивні рішення", - резюмував він.

Нагадаємо:

Уряд США вніс до санкційного списку олігарха Ігоря Коломойського та членів його родини через його причетність до значної корупції.

Україна для економічного процвітання та євроатлантичної інтеграції має подолати систему, в якій домінують олігархи, та вдячна кожному партнеру за підтримку на цьому шляху, заявили в ОП.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: