Суд відклав обрання запобіжного заходу Рудьковському через коронавірус

Вівторок, 16 березня 2021, 16:25
 

Печерський райсуд Києва відклав на 23 березня обрання запобіжного заходу ексміністру транспорту Миколі Рудьковському - у нього виявили коронавірус.

Таке рішення ухвалив слідчий суддя Віталій Писанець, передає "Укрінформ".

"Суд постановив: клопотання адвокатів задовольнити, відкласти судове засідання з обрання запобіжного заходу на 23 березня на 13 год. 45 хв.", - заявив суддя.

Зазначається, що під час судового засідання адвокат Рудьковського надав довідку про те, що 10 березня у його клієнта діагностували коронавірус.

Реклама:

При цьому, прокурор Дмитро Кривов'яз у коментарі "Укрінформу" заявив, що клопотатиме про обрання Рудьковському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо:

Ексміністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський повернувся до України, де йому в аеропорту вручили підозру в резонансному викраденні керівника компанії "Нафтогазвидобування" Олега Семінського, який тепер є народним депутатом від "Слуги народу".

25 лютого СБУ та ОГП розкрили резонансне викрадення у 2012 році Семінського.

Згідно з повідомленням, замовником викрадення є колишній бізнес-партнер Семінського, народний депутат кількох скликань, який в минулому обіймав посаду міністра транспорту та зв’язку. За даними УП, йдеться про Миколу Рудьковського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: