Новини 3 червня: "маяки" від МВФ, авіасполучення, нова монета

Середа, 3 червня 2020, 21:00
 

Про "маяки" від МВФ. До 10 червня відбудеться засідання Ради МВФ, на якому приймуть остаточне рішення про виділення Україні траншу загальною сумою 5 млрд доларів.

Про авіасполучення. Кабінет міністрів готовий дозволити внутрішні авіаперельоти з 5 червня, а закордонні - з 15-го червня. Також з 5 червня закладам дозволять приймати клієнтів у приміщеннях.

Про нову монету. З 3 червня 2020 року Національний банк ввів в обіг монету номіналом 10 гривень.

Про Гарантований мінімальний дохід. Кабінет міністрів покращить програму соціальної підтримки населення, створивши цільову програму Гарантованого мінімального доходу.

Реклама:

Про зерно з Держрезерву. Зі складів Держрезерву вкрали зерна на суму 800 мільйонів гривень, яке передбачалося для форс-мажорних ситуацій в країні.

Про електронні трудові книжки. Кабінет міністрів пропонує парламенту  законопроєкт, який замінить паперові трудові книжки на електронні - це дозволить призначати пенсії автоматично.

Про дзвінок Зеленського голові "Укрексімбанку". Після того, як бізнесмени Хмельниччини заявили, що мають труднощі з реструктуризацією власних кредитів, взятих в "Укрексімбанку", президент Володимир Зеленський особисто зателефонував голові банку Євгену Мецгеру.

Ви хочете дізнатися більше?

Бюджет, тарифи, зменшення кількості ФОПів: що передбачає новий меморандум з МВФ

Про що уряд домовився з Міжнародним валютним фондом та які зобов'язання взяла на себе Україна для отримання кредитних коштів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!