OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 14 листопада 2018, 21:00

Про що всі говорять сьогодні?

Про метро на Троєщину. КП "Київський метрополітен" оголосило тендер на техніко-економічне обгрунтування будівництва Подільсько-Вигурівської лінії у напрямку житлового масиву Троєщина.

Про розслідування щодо холдингу Ахметова. Антимонопольний комітет офіційно повідомив ДТЕК про намір закрити трирічне розслідування проти групи.

Про "маски-шоу" у Вінниці. Служба безпеки проводить обшуки в кешбек IT-компанії Letyshops (Вінниця), а також в квартирі директора і власника компанії Ігоря Гнатовського.

Реклама:

Про "борг Януковича". Росія домагається відхилення останнього з чотирьох доводів України в британському суді, вимагаючи погасити заборгованість і виплатити відсотки по облігаційній позиці, отриманій у період президентства Віктора Януковича.

Про ефект від "євроблях".Вартість нових автомобілів зменшиться в залежності від обсягу двигуна, коли набуде чинності закон про зниження акцизу на розмитнення.

Про підготовку проекту держбюджету. Кабмін передав Раді доопрацьований проект держбюджету на 2019 рік.

Ви хочете знати більше?

Вимкнути пилосос. Чому податок на прибуток треба замінити

Податок на прибуток — це величезний пилосос з викачування українського ресурсу в інші юрисдикції. Якщо Україна хоче його вимкнути, податок на прибуток потрібно замінити податком на виведений капітал.

Глава ДТЕК Максим Тимченко: Нам не потрібен ніякий "Роттердам+"

Топ-менеджер розповів про стосунки з Рінатом Ахметовим, співпрацю з Павлом Фуксом і Віталієм Кропачовим, суди з Росією за кримські активи, готовність розлучитися з формулою "Роттердам+" та перспективи продажу ДТЕК.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!