OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 9 січня 2018, 21:00

Про інфляцію, зростання тарифів та гроші Януковича.

Про зростання цін. Інфляція в Україні прискорилася до 13,7% в порівнянні з 12,4% в 2016 році.

Про активи Ахметова. Компанія "СКМ" подала апеляцію на рішення окружного суду Нікосії про заморожування активів її власника Рината Ахметова на суму 820 мільйонів доларів.

Про "гроші Януковича". Екс-голова НБУ Сергій Арбузов володів офшорною компанією Quickpace Limited, яка зараз належить нардепу Онищенкові, і на рахунках якої знаходяться заморожені кошти екс-президента Януковича.

Реклама:

Про зростання тарифів. З січня 2018 року тарифи на електроенергію для непобутових споживачів зросли на 8-11% в залежності від регіону і постачальника.

Про імпорт газу. Україна в перший тиждень січня 2018 року знизила середньодобовий імпорт природного газу на 16,2% в порівнянні з груднем минулого року.

Про ціни на бензин. Роздрібні ціни на бензин і дизельне паливо зросли на 10-40 копійок за літр.

Про аграріїв. Місцеві бюджети отримають 100% єдиного податку, що сплачується сільгоспвиробниками у 2018 році, а також 5% рентної плати за користування надрами для видобування нафти, газу та газового конденсату.

Ви хочете дізнатися більше?

Хто керує бізнесом нардепів, поки ті вирішують долю країни

Народні депутати не можуть керувати своїм бізнесом. Його необхідно передавати в управління іншим особам, але не членам сім'ї. Рух "Чесно" проаналізував, кому довірили народні обранці керувати своїми фірмами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!