НКРЕ відкрила конкурс на місця п'яти членів комісії

Вівторок, 26 грудня 2017, 18:50

Конкурсна комісія з відбору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, оголосила відкритий конкурс на зайняття п'яти посад членів НКРЕКУ.

Про це повідомляється на сайті комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу.

"Особи, які бажають взяти участь в конкурсі, подають документи, визначені порядком та умовами проведення відкритого конкурсного відбору на посади члена НКРЕКУ", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що прийом документів здійснюється з 29 грудня 2017 року до 12 лютого 2018 року включно.

Реклама:

Нагадаємо, Верховна Рада внесла зміни в закон "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг", надавши президенту повноваження тимчасово призначати членів комісії на вакантні посади.

Як повідомлялося, в кінці листопада НКРЕКП втратила кворум внаслідок звільнення одного з членів регулятора.

Разом з тим номінаційна комісія з відбору нових членів НКРЕКП була сформована зі значним запізненням і недавно приступила до роботи.

НКРЕКП здійснює державне регулювання діяльності суб'єктів природних монополій в електроенергетиці, теплопостачанні, нафтогазовому комплексі, централізованому водопостачанні та водовідведенні, переробці та захороненні побутових відходів, а також забезпечує проведення цінової і тарифної політики в цих сферах.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: