OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 28 липня 2017, 21:20

Головні економічні події п’ятниці, 28 липня.

Про тарифи. Комісія, що регулює тарифи в сфері енергетики, підготувала нормативну базу для переведення енергокомпаній на RAB-регулювання, яке передбачає в тому числі підвищення тарифів на електроенергію для населення. За словами голови комісії Вовка, тарифи можуть зрости мінімум на 10%.

Про лічильники. Президент України Петро Порошенко підписав Закон України "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання". Документ передбачає обов'язкове оснащення лічильниками всіх будівель, приєднаних до теплових мереж, мереж гарячого та холодного водопостачання.

Про зернову корпорацію. "Державній продовольчій зерновій корпорації" загрожує дефолт, а китайські кредитори не хочуть приватизувати компанію.

Реклама:

Про держкомпанії. Голів та членів наглядових рад держкомпаній обиратимуть таємним голосуванням 9 міністрів. Раніше рішення приймалось відкритим голосуванням п'яти міністрів.

Про Укрзалізницю. Суд не дозволив УЗ переплатити компанії WOG 92 мільйони гривень за дизельне паливо.

Про Сбербанк. Національний Банк відмовив Саїду Гуцерієву і Григорію Гусельникову в купівлі "дочки" Сбербанку. Причина - неподання необхідних і достатніх документів для здійснення перевірки інвесторів на предмет відповідності вимогам законодавства України.

Тексти дня

Війна за монополію: чи зможе МАУ зупинити Ryanair

Чому авіакомпанія Ігоря Коломойського пішла в суди, що втратить держава і чи вплине це на перемовини з Ryanair.

Вкладай свідомо: як обрати "економне" житло на вторинному ринку

ЕП пояснює як правильно рахувати повну вартість нерухомості на вторинному ринку, і про що треба подбати ще до підписання угоди.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!