Ціни на нафту падають на зростанні кількості бурових установок в США

Понеділок, 27 березня 2017, 09:00

Світові ціни на нафту знижуються на даних американської нафтогазової сервісної компанії Baker Hughes про збільшення числа бурових установок в США.

Про це свідчать дані торгів, передає "Прайм".

Станом на 7:23 вартість червневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 0,49% - до 50,69 долара за барель. Ціна травневих ф'ючерсів на нафту марки WTI опускалася на 0,6% - до 47,66 долара за барель.

Згідно з даними Baker Hughes, за підсумками робочого тижня число бурових установок в США зосло на 20 штук, або на 2,53%, до 809 одиниць. У річному вираженні число бурових установок в США зросло на 345 штук, або на 74,4%.

Реклама:

Стримала здешевлення нафти новина про те, що міністерський комітет з моніторингу виконання угоди про скорочення видобутку нафти країнами, що входять і не входять в ОПЕК, запропонував продовжити домовленості на півроку. Комітет у квітні очікує від секретаріату ОПЕК рекомендацій з цього питання.

За словами менеджера по роботі з клієнтами OM Financial Стюарта Іва, якщо учасники угоди будуть її виконувати, а також якщо вона буде продовжена, ціна на нафту марки WTI повинна перевищити 50 доларів за барель.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!