АМКУ взявся за ринок паркінгів та стоянок

П'ятниця, 26 лютого 2016, 15:03

Органи Антимонопольного комітету в межах компетенції досліджують низку питань, пов'язаних з функціонуванням ринку паркінгів і стоянок.

Про це йдеться у повідомленні комітету, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з повідомленням Комітету, дослідження стосується питань: порядку відведення і/або визначення органами місцевого самоврядування місць для стоянок транспортних засобів і паркінгу.

Крім того, порядку визначення органами місцевого самоврядування балансотримачів (операторів) з обладнання і утримання майданчиків для платного паркінгу транспортних засобів, зокрема на стоянках і паркінгах, розташованих у місцях масового скупчення людей (аеропорти, залізничні вокзали, автовокзали тощо) в обласних центрах.

Реклама:

Також як зазначається, дослідження стосується питання діяльності суб'єктів господарювання у сфері надання послуг з тимчасового зберігання транспортних засобів на автомобільних стоянках і паркінгах, розташованих в місцях масового скупчення людей в обласних центрах.

"Метою проведення цього дослідження є визначення стану конкурентного середовища на ринках, їх оцінка, виявлення і визначення наявних на ринках проблем, які перешкоджають розвитку конкуренції, забезпечення контролю над дотриманням законодавства про захист економічної конкуренції і у разі потреби підготовка за результатами дослідження пропозицій по здійсненню заходів, спрямованих на розвиток конкуренції", - зазначено в повідомленні АМКУ.

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: